Listen to “Ne si go prodavaj, Koljo, čiflikot” the 1st single from my upcoming album “MAKEDONISSIMO” on Spotify and stay tuned for the release of the album on 28th August 2020

Слушнете го првиот сингл „Не си го продавај, Кољо, чифликот“ (Омаж за Брамс)! од мојот претстоен албум „МАКЕДОНИСИМО“ на Spotify и очекувајте го објавувањето на албумот на 28 август 2020.